En bra bilverkstad för dig i Sjöbo

Varmt välkomna tillbaka! Jag hoppas att alla mina härliga läsare mår bra och att ni dessutom har haft en bra vecka på jobb, semester eller skola. Har ni någonting trevligt planerat inför helgen? Det har i varje fall jag! Hur som helst så hade jag faktiskt tänkt att jag här idag skulle ta och skriva om någonting som många av er har skickat in frågor om nu under ett litet tag och det är ju nämligen om det här med vilken bilverkstad som man ska vända sig till ifall man befinner sig i Sjöbo, Tomelilla eller Ystad med omnejd.

Jag har ju nämnt en hel del här på bloggen om att jag verkligen blir så himla nöjd varje gång jag vänder mig till min bilverkstad och eftersom att jag själv bor här i Sjöbo så hoppas jag verkligen att det här kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla ni som nu har hört av er till mig angående detta och befinner er i närliggande områden. I vilket fall som helst så heter den bilverkstad som jag personligen då väljer att vända mig till inget annat än Lasses Däck och Service Lövestad och jag tycker verkligen att dem är superduktiga när det kommer till det som de sysslar med. De är helt klart värda att uppmärksammas och det hoppas jag på att kunna göra lite genom det här inlägget. På Lasses Däck och Service Lövestad så arbetar de dessutom oerhört noggrant, effektivt och engagerat och har en riktigt god kundkontakt, vilket är någonting som jag personligen tycker är väldigt viktigt. Nu så ska jag dock inte ta och tjata på allt för länge om detta, men jag tycker absolut att ni ska ta och kolla upp Lasses Däck och Service Lövestad ifall det nu är så att ni söker en riktigt kompetent bilverkstad i de här områdena!