Harplinge Mark & Trädgård

Varmt välkomna alla kära läsare, trots att det är kallt ute! Jag skrev ett inlägg till er för ett tag sedan och berättade om vilken fin hjälp jag hade fått med att stensätta min uteplats. Jag bor så vackert vid havet i Halmstad och förra sommaren fick jag hjälp av ett företag som heter Harplinge Mark & Trädgård. Det här företaget kan hjälpa till med stensättning i Halmstad. Jag la faktiskt ut en del bilder på Instagram för jag ville visa de vänner jag har på sociala medier, hur fint det blev!  

 

Våren kommer lite tidigare hit till Halmstad, än i stora delar av landet. Jag har tänkt att göra det riktigt bekvämt för mig nu till våren och sommaren, och har därför bestämt mig för att återigen anlita Harplinge Mark & Trädgård för lite olika projekt i min trädgård. De ska hit och plantera en häck i slutet av april, det tror jag kommer att bli riktigt bra. I år blir det en bilsemester upp till Nordnorge. Jag köpte en husbil i höstas och nu ska jag åka iväg och vara borta en hel månad, och se på midnattssolen bland annat. Nu tänkte jag inte belasta släkt och vänner med den här tråkiga gräsklippningen som jag har. Det är redan bestämt att Harplinge Mark & Trädgård ska komma hit och klippa gräset när jag är bortrest. Som ni nu säkert förstår när ni läser mitt inlägg, så är det väldigt många användbara tjänster, förutom stensättning i Halmstad, som Harplinge Mark & Trädgård erbjuder. Jag vill verkligen rekommendera er alla till att ta hjälp av det här företaget, och vet ni vad? Med rotavdraget är det riktigt, riktigt prisvärt!